ÖPPET HUS

Kommande öppet hus är lördagen den 12 november kl.11-14. Välkommen!

Öppet hus brukar vara ett mycket informativt och omtyckt koncept då man får en guidad tur av våra elevguider och samlad information om ett eller fler av våra program. Lärare och elever är på plats för att berätta om utbildningar, inspirera och svara på era frågor. Ni får ett personligt bemötande och det är lätt att få en uppfattning hur atmosfären är på skolan och vad vi själva tycker om vår fantastiska skola.

Vi är tacksamma om du vill anmäla dig till vårt öppet hus! Vi kan ta emot dig på bästa sätt när vi vet hur många som kommer. 

Du kommer få en automatisk bekräftelse när du har fyllt i formuläret. Anteckna därför datum och tid så du kommer ihåg det. Skulle det inte bli något öppet hus eller om det blir några andra förändringar, mailar vi dig om det. Får du inget mail från oss, då är du välkommen lördagen den 12 november. Får du förhinder och inte kan komma, oroa dig inte att du behöver meddela det. Vi kommer inte checka av alla som kommer och det blir säkert ett antal som dyker upp utan att ha anmält sig. 

Alla är välkomna!

Genom att skicka in formuläret, samtycker du att dina personuppgifter samlas och behandlas för att Apelrydsskolan skall kunna registrera din anmälan och vid något enstaka tillfälle maila riktad information till dig. Apelrydsskolan lämnar aldrig ut dina uppgifter.

Anmäl dig till öppet hus lördagen den 12 november kl.11-14

 

av den som är intresserad av skolan
av den som är intresserad av skolan