ÖPPET HUS

LÖRDAG DEN 21 NOVEMBER 2020

Varmt välkomna till vårt öppet hus lördagen den 20 november 2021!

Öppet hus brukar vara ett mycket informativt och omtyckt koncept då man får en guidad tur av våra elevguider och samlad information om ett eller fler av våra program. Lärare och elever är på plats för att berätta om utbildningar, inspirera och svara på era frågor. Ni får ett personligt bemötande och det är lätt att få en uppfattning hur atmosfären är på skolan och vad vi själva tycker om vår fantastiska skola.

Boka datum i kalendern och känn er välkomna hit!

Vi har begränsat antal besökare som vi tar emot på våra öppet hus. Därför behöver du boka ditt besök hos oss genom formuläret här på sidan.

Tider för besök som du kan välja är:

11:00- 12:00

12:00- 13:00

13:00- 14:00

Genom att skicka in formuläret, samtycker du att dina personuppgifter samlas och behandlas för att Apelrydsskolan skall kunna registrera din anmälan och vid något enstaka tillfälle maila riktad information till dig. Apelrydsskolan lämnar aldrig ut dina uppgifter någon annanstans.

 

 

SKUGGNING

Att komma hit och vara med under en skoldag är såklart någonting som du skall göra om du vill få uppleva en vanlig dag på Apelrydsskolan, träffa elever, lärare och få känna in atmosfären här.

Olika program har olika dagar som är mer lämpliga för skuggning:

  • Etisk Modedesign– torsdagar eller fredagar
  • Bild&Formgivning– måndagar
  • Fotografisk bild– torsdagar
  • Musikteater– tisdagar
  • Mat&Dryck– onsdagar
  • Global Management– tisdagar, onsdagar eller torsdagar
  • Hälso och träningscoach– torsdagar

Intresset för skuggning anmäler du via ett mail till vår studie,- och yrkesvägledare Hanna Sjöberg syv@apelryd.se där du berättar vilken dag du vill komma och vilket program du är intresserad av. 

 

Anmälan öppet hus 20 nov 2021 
av den som är intresserad av skolan
av den som är intresserad av skolan
Vi rekommenderar 1 elev + max 2 vuxna
11:00-12:00, 12:00-13:00 eller 13:00-14:00