Internatskola

Internatskolor har funnits i mer än tusen år och är särskilt vanliga i engelskspråkiga länder. I Sverige finns få traditionella internatskolor (en där eleverna både bor och äter på skolan) men Apelryd är en av dessa. Vårt internat är lika gammalt som skolan själv, från 1914, och härifrån har otaliga elever fått med sig både glada minnen och trogna vänner. Att bo på internat är en upplevelse och för många det bästa året. Här möter man spännande människor och träffar vänner för livet.

Skolan kan erbjuda en trygg vistelse som fungerar som en port till vuxenvärlden och till det första egna boendet. Vi har internatpersonal dygnet runt som hjälper till med det man behöver. 

Skolan anordnar aktiviteter och studiesammankomster men eleverna disponerar sin fritid själva. I Båstad finns idrottsföreningar, musikföreningar och dans. På skolan finns gym, idrottsplats, danslokal och textilsal. Samt såklart en fantastisk gemenskap! 

 Prislista

Trippelrum: 2800 – 3300 kr/månad

Dubbelrum: 3200 – 3800 kr/månad

Enkelrum: 3700 – 4200 kr/månad

Priserna för rummen skiljer sig åt beroende på var i byggnaden man bor samt närheten till badrum (korridor eller i rummet). Alla måltider (frukost, lunch, middag, kvällsmat) ingår i priset.

E-post: info@apelryd.se

Välkommen att kontakta vår informatör Kerstin för mer information: 
mejl: kerstin.hjelm@apelryd.se eller telefon: 0431 700 61

Internatet finns på Facebook

 

 

internatinter4inter2inter6IMG_0974internat 3internat2internat3internat4internat5interinternat