PROGRAM

Global Managment

Global Managment

– Samhällsprogrammet. Med speciell inriktning på personlig utveckling. För dig som vill känna dig hemma var som helst i världen, vill resa under gymnasietiden och är intresserad av internationella relationer.
LÄS MER

Global Managment

Hälso- och träningscoach

– för dig som vill arbeta med idrott, träning, hälsa, ledarskap eller som personlig tränare. Utbildningen ger dig högskolebehörighet för vidare studier till t ex idrottslärare, sjukgymnast eller polis.
LÄS MER

Mat och Dryck

Mat och Dryck

– för dig som vill jobba på restaurang, bar, café i en spännande bransch i ständig utveckling. Hos oss får du utlopp för din kreativitet genom att t ex skapa nya spännande rätter.

LÄS MER

FOTOGRAFISK BILD

FOTOGRAFISK BILD

-Estetiska programmet. För dig som vill lära sig grunderna i olika typer av fotografering, bild- och filmredigering. Du får driva massor av kreativa projekt och blir dessutom behörig till vidare studier.
LÄS MER

FOTOGRAFISK BILD

ETISK MODEDESIGN

-Estetiska programmen och en spetsutbildning i samarbete med Textilhögskolan i Borås. Programmen är för dig som är intresserad av formgivning, konst och trender. Du får den bästa utbildningen inom mode som går att få i Sverige.
LÄS MER

MUSIKAL

MUSIKAL

-Estetiska programmet. För dig som är intresserad av teater, sång och dans. Utbildningen ger dig en bred grund att stå på inom musikteaterns olika delar och du får allt som behövs för att kunna söka vidare till utbildningar inom genren.

Programmet kommer inte att starta år 2021.

LÄS MER

Bild & Formgivning

Bild & Formgivning

-Estetiska programmet där du lär dig grunderna i den kreativa processen – från idé till färdig produkt – och du får arbeta med flertalet tekniker för bildframställning, grafik, foto, digital- och rörlig bild. 

LÄS MER

Bild & Formgivning

Padel-profil

-med Padelprofilen erbjuder Apelrydsskolan, Svenska Padelförbundet och Norrvikens Kust Tennis & Padel Club ett unikt och heltäckande koncept när det gäller kombinationen skola och padel.

LÄS MER

Golf- profil

-Apelrydsskolan och golfklubbarna på Bjärehalvön ger gymnasieelever möjligheten att kombinera studierna med golf.

LÄS MER