PROGRAM

Global Managment

Global Managment

– Samhällsprogrammet. Med speciell inriktning på personlig utveckling. För dig som vill känna dig hemma var som helst i världen, vill resa under gymnasietiden och är intresserad av internationella relationer.
LÄS MER

Global Managment

Hälso- och träningscoach

– för dig som vill arbeta med idrott, träning, hälsa, ledarskap eller som personlig tränare. Utbildningen ger dig högskolebehörighet för vidare studier till t ex idrottslärare, sjukgymnast eller polis.
LÄS MER

Mat och Dryck

Mat och Dryck

– för dig som vill jobba på restaurang, bar, café i en spännande bransch i ständig utveckling. Hos oss får du utlopp för din kreativitet genom att t ex skapa nya spännande rätter.

LÄS MER

FOTOGRAFISK BILD

FOTOGRAFISK BILD

-Estetiska programmet. För dig som vill lära sig grunderna i olika typer av fotografering, bild- och filmredigering. Du får driva massor av kreativa projekt och blir dessutom behörig till vidare studier.
LÄS MER

FOTOGRAFISK BILD

ETISK MODEDESIGN

-Estetiska programmen och en spetsutbildning i samarbete med Textilhögskolan i Borås. Programmen är för dig som är intresserad av formgivning, konst och trender. Du får den bästa utbildningen inom mode som går att få i Sverige.
LÄS MER

Bild och Formgivning

Bild och Formgivning

-Estetiska programmet där du lär dig grunderna i den kreativa processen – från idé till färdig produkt – och du får arbeta med flertalet tekniker för bildframställning, grafik, foto, digital- och rörlig bild. 

LÄS MER 

Padel-profil

-med Padelprofilen erbjuder Apelrydsskolan, Svenska Padelförbundet och Norrvikens Kust Tennis & Padel Club ett unikt och heltäckande koncept när det gäller kombinationen skola och padel.

LÄS MER

Golf- profil

-Apelrydsskolan och golfklubbarna på Bjärehalvön ger gymnasieelever möjligheten att kombinera studierna med golf.

LÄS MER