lite om..

Tilda Nordh

Musikal 2006-2009

Efter Apelryd hade jag som mål att testa så mycket som möjligt innan jag startade min karriär. För karriär skulle jag göra! Men först testade jag yrkeslivet som bonde på grisfarm, servitris/värdinna på herrgårdar, barnflicka i London, ledare på Wildcamp, eventarrangör och massor av andra ströjobb. Som mest hade jag 5 olika jobb i rullning och upptäckte världen samtidigt via resor. 

Till slut bestämde jag mig för att söka till en utbildning. Efter mycket research: landade det på en av de mest växande branscherna. Nämligen skönhet. 

2011 pluggade jag till hudterapeut på Gilda international beauty school i Malmö. 

Jag fick jobb på Åhlens city skönhetsavdelning efter skolan, och jobbade samtidigt som eventsäljare för Loreal Paris, vilket ledde till en tjänst som utbildningsansvarig. Jag höll i utbildningar för små och stora publiker, och var ambassadör på stora event. Jag fick till och med göra en föreställning om huden och Loreal Paris fantastiska resa. Jag blev regisserad av Stadsteatern i Stockholm och hade stor premiär på teaterskeppet. 

Det var ett bevis för mig att man kan kombinera det man älskar mest ifrån olika branscher. Musikal/skönhet. 

2013 startade jag Rapide AB. Skandinaviens första brynbar. Ett nytt spännande skönhetskoncept med fokus på ögonbryn, fransar & trådning. Idag driver jag 14 brynbarer runt om i Sverige  och har lanserat en helt egen produktserie för ögonbryn. Jag har närmare 50 anställda och axlar en roll som marknadschef / produktutvecklare. Och jag är inte färdig… 

Mina år på Apelryd spelar stor roll i min utveckling som person. Att flytta hemifrån tidigt är både lärorikt och utmanande. 

Jag skapade inte bara vänner för livet, jag utvecklades och lärde känna mig själv via sång, dans och teater som jag kommer ha nytta av resten av livet. 

Jag saknar alla fantastiska lärare, roliga lektioner, galna fester och för att inte glömma den magiska utsikten ifrån matsalen där skolmaten lagas av elever.
Ps. Var inte orolig, du kommer gå ner i vikt igen när du slutar. 

Instagram @tildanordh

Hemsida: www.rapideforbrows.se