lite om..

Michelle Ferguson

Jag läste Mode & Design på Apelrydsskolan 2008-2011.

Efter studenten följde jag kärleken till Edinburgh, Skottland och fick jobb som stylist för brittiska modekedjan AllSaints. 2013 blev jag antagen till Robert Gordon University, och jag och min pojkvän flyttade norrut till Aberdeen, Skottland där jag började studera Fashion Management. 2014 gifte jag mig med min skotte, och sommaren 2017 tog jag min Bachelor of Arts (Honours) examen.

Nu i höst fortsätter jag mina studier på Robert Gordon University med en Masters of Science i Purchasing and Supply Chain Management. Vid sidan av mina studier arbetar jag deltid som Assistant Manager och Head of E-Commerce i en liten butik i Aberdeen.

Det bästa jag tog med mig från mina år på Apelryd var alla glada minnen från modevisningar, klassresan till Prag, våra temafester, och såklart när det bjöds på pepparkakor och glögg i receptionen. Fortfarande när jag tänker tillbaka på Apelryd fylls jag med sådan glädje, och jag är så tacksam för min tid där.

Det jag saknar mest med tiden på Apelryd är alla fantastiska människor! Jag har aldrig igen hittat en plats där det finns så många underbara människor under samma tak, och jag är väldigt tacksam att jag fick lära känna dem. Även nu så många år efter studenten är mina bästa vänner mina gamla TME0811 klasskamrater, och en av dem sydde min bröllopsklänning.

Som elev var jag kanske inte så motiverad som jag borde ha varit, och det är något jag ibland kan känna att jag ångrar. Det finns så många fantastiska möjligheter på Apelryd, och jag önskar att jag hade tagit bättre vara på dem.

/september 2017