lasse 72lasse ylva mindre
Lasse Nylund

Lasse Nylund

Lärare i matematik. Arbetar på Apelryd sedan 1995. Uppvuxen i Göteborg, bor i Båstad.

Mia Isaksson

Det är få personer som kan förklara så bra som Lasse. Han hjälper en att klara saker man trodde var omöjliga.

EMD13

Lars Nylund eller Lasse som han går under i skolan, är en lärare med enormt mycket empati för sina elever och kärlek för sitt ämne. Han kan sitt ämne och att han tycker om det så pass mycket ger inspiration till eleverna. Matematik är för många ett ganska svårt ämne, men Lasse är noggrann med att alla ska förstå. Han har alltid tid för att hjälpa sina elever och om lektionstiden inte räcker till så tvekar han aldrig på att stanna kvar även efteråt för att hjälpa till.

Fredrik BAM BAM Persson 2008-2011

Lars Mannen med det största hjärtat jag känner går under namnet Lars Nylund. Sätter du Lasse i ett hörn med en guitar så lovar jag dig att du kan värma upp detta hus, oavsett årstid, till en mer än behaglig temperatur. Han är helt fantastisk!!

Elina Petersson 2010-2013

En lärare som jag inte ens vet hur jag ska kunna beskriva i ord för att han är så bra. Matte har aldrig varit ett favoritämne för mig men med en lärare som Lasse var det alltid kul att gå på lektionerna. Att kunna göra en matte genomgång intressant att lyssna på är mer än jag kan förstå, men varje lektion var det lika intressant. Han är engagerad i varje elev och får alla att prestera sitt yttersta. Utan en lärare som Lasse i matte har jag svårt att tänka mig att jag skulle kämpat för att få ett bra betyg.

Leah Karlberg

Lasse kan konsten att på ett enkelt, förståeligt sätt lära ut matte med en dos av humor som gör att man hänger med. Han hjälper gärna till om problem uppstår, och bidrar med både pepp och god stämning till mattelektionerna.

Julia Bjärnefors

Jag ÄLSKAR Lasse för att han är den bästa matteläraren jag haft. Han gör alltid så alla förstår och tar tag i allt o alla så väl. Lasse är dessutom rolig.

Film om Lasse skapad av elever på Estetiska programmet 2018